Heading hjemmeside 17

Just IL

Idrettsglede for alleJust ILs barneidrettstilbud starter opp uka etter høstferien. Vi har nå åpnet for påmelding.

Just IL tilbyr to ulike barneidrettsgrupper: Barnetrim, som er et tilbud til barn fra to til fire år ifølge med (aktivt deltakende) foresatt, og barneidrett, som er et tilbud til fire- og femåringer (barn født i 2012 og 2013).

Barnetrim finner sted i dansesalen i Havlimyrhallen mandager 17:15 - 18:00. Aktiviteten ledes av Rune Kostøl og Berit Ege. Prisen for barnetrim er 200,- per semester (inkludert medlemskap i Just IL). Vi har plass til 30 barn.

Barneidrett for fire- og femåringer finner sted i danesalen i Havlimyrhallen torsdager 17:00-18:00. Aktiviteten ledes av Thea og Synne. Prisen for barneidrett for fire- og femåringer er 300,- per semester (inkludert medlemskap i Just IL). Vi har plass til 20 barn.

Påmelding

For påmelding, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, adresse og fødselsdato på barnet, og e-postadresse og telefonnummer til foresatt(e). Merk e-posten med "Påmelding barnetrim" eller "Påmelding barneidrett for fire- og femåringer". Plasser blir tildelt etter "første mann til mølla"-prinsippet.

Sponsorrekke

Kopirett © 2013

Just IL,Grostølveien 4, 4634 KRISTIANSAND S